Instalace sádrokartonových desek pěnovým lepidlem za jeden den? Moderní technologie pro stavby, které mají dlouhou životnost

Inovace pro rychlejší a jednodušší instalaci sádrokartonových panelů.

Stavební průmysl je neustále v pohybu, neustále hledá nové způsoby, jak zlepšit efektivitu a spolehlivost procesů. V tomto světle představuje TYTAN Professional nový standard v montáži sádrokartonových panelů se svým revolučním sádrokartonovým systémem.

Nové možnosti sádrokartonového systému od TYTAN Professional

Značka TYTAN Professional je synonymem kvality a spolehlivosti pro každého profesionála, který se věnuje dokončování stavebních projektů. Jeho sortiment pěnových, akrylových, lepících a maltových směsí, spolu s dalšími produkty potřebnými pro renovace a novostavby získává stále větší oblibu a důvěru mezi stavebními dodavateli. S neustálým testováním a vývojem výrobního procesu TYTAN Professional představuje svůj nejnovější přírůstek: SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM - komplexní řešení pro instalaci sádrokartonových desek, obohacené o speciální a jedinečné polohovací přípravky na trhu. Jedná se o skutečnou revoluční inovaci v oblasti dělení příček sádrokartonu, která umožňuje okamžité a dokonalé zarovnání lepených sádrokartonových panelů.

Stavitelé se často setkávají s výzvami při instalaci sádrokartonových panelů. SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM je revoluční přístup, který zjednodušuje tento proces a umožňuje rychlejší, přesnější a spolehlivější instalaci. S těmito novými technologiemi je instalace sádrokartonových desek rychlá, efektivní a spolehlivá. K dokončení procesu stačí 4 jednoduché kroky a dá se to udělat jen za 1 den!

Co obsahuje SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM?

1. Pěnové lepidlo na sádrokartonové desky:

Připravené k okamžitému použití po příchodu na staveniště, nevyžaduje silové míchání s vodou. Po necelých 30 minutách od aplikace pěnového lepidla se rychle vyvine pevná adheze, což výrazně usnadňuje následující dokončovací práce a pokročilé úpravy. Po dalších dvou hodinách (což se může lišit v závislosti na okolním prostředí a vlhkosti) je pěnové lepidlo úplně vytvrdnuté, což umožňuje dokončení práce. Každý dobře ví, že tradiční lepidla na sádrokartonové panely potřebují 2 až 4 dny na úplné vytvrzení! Úspora času s SÁDROKARTONOVÝM SYSTÉMEM je jednoduše ohromující ve srovnání s konvenčními řešeními. Kromě toho pěnové lepidlo umožňuje snadné zarovnání panelů a další úpravy: speciálně navržený vzorec umožňuje jednoduchý přesun každého panelu až o 2 cm v libovolném směru do 3 minut od aplikace.

2. Sada na umístění sádrokartonu:

Pomáhá dosáhnout přesného zarovnání a rovnosti mezi jednotlivými sádrokartonovými deskami. Upevňovací prvky se dají poměrně snadno přichytit na sádrokartonový panel a vytvářejí dokonale stejnou vzdálenost mezi dvěma sousedními panely, což vede k bezchybnému vyrovnanému obložení. Tato přesnost je klíčová zejména při zpracování sádrokartonových příček během výstavby domů a rekonstrukcí staveb, kde pracovní plochy jsou obvykle velké a vyžadují si vysokou pozornost k detailům a přesnosti. Polohovací přípravky pomáhají dosáhnout dokonalého zarovnání středního sloupku sádrokartonové příčky nebo obložení po celé místnosti. Technologie dokonale přizpůsobených polohovacích přípravků v SÁDROKARTONOVÉM SYSTÉMU nejen usnadňuje instalatérské práce, ale také zajišťuje správné připojení podle vodorovné osy. Stačí jen několik úderů a stlačení na správné umístění sádrokartonových panelů.

3. Výplňová škárovací hmota na sádrokartonové desky:

Zajišťuje spolehlivé a trvanlivé spojení mezi deskami a jejich dokonalé dokončení před nanesením finálního nátěru. SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM zahrnuje profesionální stavební chemii na škárování. Profesionální sádrokartonová škárovací hmota od TYTAN Professional nepotřebuje žádné speciální míchání s vodou ani předběžné zpracování. Je připravená k okamžitému použití, přičemž její specifické složení obsahuje mikrovlákna, která zajišťují pevné spojení bez ztráty elasticity. Tím se minimalizuje riziko praskání škár, nepravidelností nebo ochabnutí a konečná úprava je zaručeně dlouhotrvající.

4. Bílý tmel na sádrokarton:

Tento vysoko flexibilní tmel je navržený k vyplnění, tmelení a škárování vnitřních rohových spojů nebo k vytvoření pružných spojů mezi okraji sádrokartonu a stropem. Směs se vyznačuje vysokou adhezí a elasticitou, což umožňuje bezpečně sledovat pohyb sádrokartonových desek a zároveň odolat praskání. Akrylová sloučenina má dvojnásobnou elasticitu oproti generickým akrylovým směsím, s faktorem chování se 15 %.

VÝHODY SÁDROKARTONOVÉHO SYSTÉMU:

  • Rychlé vytvrzení - nové rychleschnoucí receptury pěnového lepidla, škárovací hmoty a akrylového tmelu výrazně zkracují čas dokončovacích prací. Po nanesení pěnového lepidla jsou sádrokartonové panely připravené k škárování již po 30 minutách a po 2 hodinách jsou připravené k dalším úpravám jako omítání, malování nebo jakémukoli jinému finálnímu zpracování. Pěnové lepidlo na sádrokarton navíc neuvolňuje vodu pod panely, na rozdíl od běžných omítkových lepidel, což eliminuje potřebu výrazného odpařování nadbytečné vody pod sádrokartonovými deskami a brání tak možným chybám v budoucnosti.
  • Rychlá instalace - díky vysoce kvalitním pěnovým lepidlům a polohovacím přípravkům se čas potřebný k správnému zarovnání sádrokartonu výrazně zkracuje. Aplikace lepidla na jeden panel trvá přibližně 45 sekund, což je výrazně rychlejší než tradiční lepící malty. Dvě sousední sádrokartonové desky mohou být hotové za méně než jednu minutu. To znamená, že je možné instalovat až 20 až 30 panelů za hodinu 100 m² obkladu sádrokartonu. Tento systém umožňuje i jednotlivcům zpracovávat projekty, což znamená významnou úsporu času a pracovní síly.
  • Pohodlná práce - SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM umožňuje práci bez potřeby přístupu k elektrické síti a vodě, což je zvláště užitečné na místech bez těchto zařízení. Je také čistý a bezprašný a jedna krabice pěnového lepidla obsahuje 12 kazetových plechovek, což zjednodušuje manipulaci, i na obtížně dostupných místech nebo výškách. Tato výhoda je zřejmá i v porovnání s těžkými vaky suchých smíchaných malt.

    Celkově je SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM významným přínosem pro profesionály ve stavebním průmyslu. S jeho rychlým časem zpracování, pohodlnou instalací a precizním výsledkem poskytuje tento systém značné výhody, což zjednodušuje a urychluje proces práce. S jeho použitím je možné dosáhnout vynikajícího výsledku a zajistit spokojenost zákazníků. SÁDROKARTONOVÝ SYSTÉM je tedy ideální volbou pro kvalitní a efektivní dokončení sádrokartonových příček a obkladů.
    Pěnové lepidlo na sádrokartonSádrokartonové deskyStěrková spárovací hmota na sádrokartonTmel na sádrokarton